Půjčování detektoru kovu Garrett ace 250

27.03.2014 10:47

Nově nabízíme půjčování detektoru kovu Garrett ace 250. Pro všechny, co chtějí vyzkoušet roli lovce pokladů a nechtějí vydávat vysoké částky za detektor.  

 

 

Specifikace: Detektor kovu s velkou variabilitou nastavení. Má 5 hledacích programů ( All-Metal - všechny kovy, rozlišuje, Jewelry - šperky, Customs - zákaznické nastavení, Relics - historické předměty, Coins - mince). Má grafickou identifikaci (12 segmentů), tlačítko Accept a Reject pro diskriminaci, tlačítko Pinpoint k dohledávání, 8 stupňové nastavení citlivosti. Umožňuje zobrazení hloubky mincí (do 20 cm) na LCD, zvukové rozlišení druhů kovů (3 typy tónu). Má výměnnou sondu, zásuvka pro sluchátka - JACK 6,3 mm a velký LCD-display. Ukazatel stavu baterie je na LCD, má microprocesorové řízení odrušení. Má tlačítkové ovladače na panelu. Pracuje systémem zapni a hledej, má jednoduchý systém startu.

 

Půjčovné 200,- Kč / den, baterie nejsou součástí výpůjčky. K detektoru vám půjčíme sluchátka, tašku na detektor a lopatku. Štěstí s sebou :-)

 

 

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode